Hírek
TW

HOGYAN NEVEZZ ITF JUNIOR VERSENYEKRE

2009-11-09 15:38:09


Továbbra is minden egyes nemzetközi nevezésről értesíteni kell az MTSz-t.

Az ITF junior versenyekre való nevezés valamivel egyszerűbb, mint a TE12,14,16-os tornákra.

Itt mindössze annyi a teendő, hogy ki kell váltani és be kell fizetni az IPIN számot és ezt követően ugyanezen az oldalon (www.itftennis.com/ipin) be is lehet nevezni a versenyekre.

Mindennemű nemzetközi nevezés a játékos dolga innentől kezdve, de minden egyes nevezésről a nevezési határidőig tájékoztatni kell az MTSZ-t is, melynek joga van bárkinek a nevezését visszatartani ha erre szükség van.

FIGYELEM! Az IPIN szám egy egész életre szól, de csak azokban az években kell befizetni, melyben a játékos nemzetközi tornán akar indulni. Ha nem fizetik be egy évben a díjat, az IPIN szám nem törlődik, csak nem nevezhet a játékos nemzetközi versenyekre.

A nevezési határidő 27 nappal a verseny hétfője előtt van és aznap délután 2 óráig le kell adni a nevezést (egyes versenyek nevezési határideje ettől eltérhet, akár 41 vagy 34 nap is lehet)

A versenyek visszamondási határideje 13 nappal (du 2-ig) a verseny hétfője előtt van. A határidőig bármikor büntetés nélkül le lehet mondani a versenyeket. Amennyiben több versenyre is jelentkeztek egyazon hétre és a visszamondási határidőig nem választottak a versenyek között, akkor a rendszer automatikusan választ egyet, a többiről pedig törli az illetőt. Innentől már nincs ráhatása a játékosnak a dolgokra.

Az új szabály szerint évente három versenyt a lemondási határidő után is le lehet mondani minden következmény nélkül, de csak abban az esetben, ha az ITF (és ha a Freeze Deadline után történik a lemondás, a versenyrendező is) megkapja a lemondást az aláírás kezdetéig.

Freeze Deadline: a verseny előtti szerda 14 órakor van. Ezután a lista nem változik, az esetleges lemondásokról és változásokról a verseny rendezőinél lehet érdeklődni.

Orvosi igazolásra nincs szükség.

Hivatalos edző csak az lehet, aki ezt a nevezési határidőig kérelmezte az MTSz-nél. A megjelölt hivatalos edzőnek a versenyt követő szerdáig írásos, digitális képekkel ellátott beszámolót kell írnia és el kell küldenie az info@huntennis.hu címre. Amennyiben ezt nem teszi meg, a következő kérelmét nem vesszük figyelembe.

A csatolt állományban angolul is olvashatják a teljes szabályváltozást

DokumentumokCopyright © Magyar Tenisz Szövetség, 2012