Hírek » Szövetség » Hivatalos labdák
TW
2021. április 19-től 2022. december 31-ig csak ezzel a labdával lehet játszani az MTSZ versenyrendszerébe tartozó, pontot adó versenyeken.

Nyílt versenypályázat eredményeként, a Versenysport Bizottság döntése alapján az RS (Robin Soderling) Black Edition típusú labda lesz az MTSZ hivatalos labdája 2021 április 19-től 2022 december 31-ig.

A megállapodás értelmében a hazai versenynaptárban szereplő valamennyi egyéni és csapat bajnoki versenyt ezzel a labdával kell lebonyolítani.

A labda magyarországi forgalmazója a TeniszNet Kft., amely az RS Black Edition labdát garantáltan bruttó 1299 Ft/cső áron adja az MTSZ tagszervezetei számára.

(prioritási sorrendben 1.versenyrendező és csapatbajnokságokban részt vevő klubok, 2. az igazolt és érvényes versenyengedéllyel rendelkező, utánpótlás játékosokkal bíró klubok 3. egyéb tagszervezeti klubok)

A TeniszNet Kft. ezen felül 150 karton labdát biztosít évente ingyenesen a szövetség részére.

Robin Söderling, volt Grand Slam döntős profi teniszező, az RS cég svéd tulajdonosa, az MTSZ edző-továbbképzés programjának keretében Magyarországra látogat majd előadást is tartani a magyar edzők számára.

A TeniszNet Kft. ezen felül az összes MTSZ versenyengedéllyel rendelkező játékos részére 1 éves ingyenes VIP törzsvásárlói kártyát biztosít, mely ez időtartam alatt kedvezményes vásárlásra jogosít a www.teniszplaza.com webáruházban.

Magyarok világszerteCopyright © Magyar Tenisz Szövetség, 2012