KIEMELT HÍR


Elkészült és megtekinthető a döntő sorsolása

Elkészült a sorsolás és a játékrend!

Elkészült a versenykiírás és a versenyszabályzat2021. március 29-ig jelentkezhetnek Magyarországon bejegyzett, teniszlabda forgalmazással foglalkozó jogi személyek


A végeredmények!

Befejeződött a döntő
A fedett pályás versenyek rendezésére egyeztető értekezletet tartunk 2019 október 29-én 10.30 órakor a Nemzeti Edzésközpontban (1037 Bp. Mikoviny u. 6.) melyre szeretettel várunk minden érdekeltet!

Beszámoló és sok sok fénykép a döntőről
A Vasas lány és a Sarkadi Lendület fiú csapata nyerte az Országos Csapatbajnokságot!
Elkészült a sorsolás és a játékrend

Rekord: 80 csapat - 327 induló
Elkészült a részletes játékrend!
Kezdés szombat reggel 9.00 órakor!
A végleges részletes játékrend szerda 18 óra után kerül feltöltésre!
Lehet jelentkezni a fedettpályás P+S csapatbajnokságra!
Selejtező: 2018 november 10-11.
Döntő: 2018 december 1.
Helyszín: NEK
Jelentkezési határidő: 2018 október 31.
Jelentkezési határidő: 2018 október 24.
A jelentkezési feltételek letölthető innen:
A szentesi verseny dátuma október 13-ról október 14 vasárnapra változott!

2018.09.15 - Építők Tenisz Klub
Nagy sikerrel zárult az idén életre hívott Play and Stay Davis Kupa, melyen kétfős csapatok küzdhettek meg egymással. A közel 100 gyermek nagyszerű mérkőzéseket játszott a népligeti Építők Tenisz Klubban, majd élőben nézhették meg a felnőtt Davis Kupa csapat páros találkozóját, sőt egy közös képet is készíthettek a csapattal.

Eredmények

Eredmények
»
Fényképek a versenyről »
»
»
»
»
Asbóth József vitathatatlanul emblematikus figurája volt a szombathelyi és az országos teniszéletnek, hiszen éppen hetven évvel ezelőtt a sportág legjobb hazai eredményét hozta tető alá. »
Hogy mi az a flash-mob? A magyar megfelelője a „villámcsődület”, amely annyit jelent, hogy valamilyen közterületen több 100 ember egyszerre végez valamilyen feltűnést keltő mozgást! »
A 2017-es szabadtéri versnynaptárt a Play and stay Program "versenynaptár" linkjében olvashatják! »
Várunk mindenkit nagy szeretettel 2017. február 25-én szombaton 10 órától a BOK Csarnokban! »
Ha nem is a tavalyi felállással, de megvédte címét a SZVUK SE lány csapata és a Cso-Ko Teniszsuli 1. fiú csapata is. »
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a 11 éven aluli versenyzőknek szervezett országos csapatverseny, amelyen több mint 220 fő igazolt játékos vett részt. »
A Balls Unlimited és az Artengo labdáit lehet csak használni a 2016.10.15-2017.10.14-ig terjedő időszakban. »
»
Különleges és egyedi ajándékot kapnak azok a gyerekek akik idén elindulnak a Magyar Tenisz Szövetség Play and stay Csapatbajnokságán. »
Mától lehet jelentkezni az MTSZ 2016. évi Play and stay Csapatbajnokságára, amelyre évről évre egyre több tagszervezet csapata jelentkezik. »
Évről évre egyre több tagszervezet csatlakozik a Play and stay versenyszervezők táborához, így a versenyek színvonala is egyre jobb, és a versenyzők száma is egyre nagyobb. »
Október 7-ig lehet jelentkezni az MTSZ honlapján az MTSZ HIREK között olvasható Jelentkezési felhívásra! »
Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Play and stay WILSON játék, melynek keretei között egész évben a versenyek alkalmával gyűjthető matricákat és teniszes ajándékokat kapnak a play and stay versenyeken indulók. »
Második Play and stay Bajnokságát rendezte meg az SZVTK. »
Sokadik alkalommal került megrendezésre a székesfehérvári verseny, amelynek házigazdája Tóth Bianca és Galambos Gábor. »
Mindkét helyen bőven akadt versenyző a nyári szünet ellenére. A legkisebbek örömmel versenyeztek a kánikulában, mind Orosházán mind pedig Százhalombattán. »
A nem mindennapi eső ellenére se a Golden Ace kupa, se a ZTE Kupa nem maradt el »
A budai verseny mindig nagyon népszerű, hiszen a jó szervezés és az értékes ARTENGO ajándékok nagyon vonzóak a legkisebb versenyzők számára. »
Gratulálunk a forrósággal küzdő de kitartó gyerekeknek! »
Idén 84-en voltak a már negyedik éve megrendezésre kerülő integrált tenisz táborban, ahol idén Szávay Ágnes és Gubacsi Zsófi mellett Németh Roland és Farkas Attila kerekesszékes teniszezők is tiszteletüket tették. »
Második alkalommal adott otthont Play and stay versenynek a PSE. »
A debreceni versenyen rekordlétszámú 36 induló volt, a Gubacsi kupán pedig több mint 50-en voltak, de ez ott már nem újdonság. »
Gyulán több mint 30-an, a MESÉ-n több mint 40-en voltak. Igazi felhős teniszidő várta a versenyzőket. »
Az egyik legnépszerűbb Play and Stay versenyen megint sokan voltak. Afféle "igazi teniszidő" volt a versenyen. 25 fok, fátyol felhő. »
Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere nyitotta meg a város első Play and stay versenyén. »
Szuper hétvégén van túl a szabadtéri Play and stay versenysorozat »
Közel 30 induló volt a hétvégi Sarkadi Lendület Kupán. »
Április 30-án au ország két távol eső helyén zajlott verseny. »
Április 23-24-én rendezte a Soroksári Tenisztanoda a három állomásos versenysorozatának első versenyét. »
A Magyar Tenisz Szövetség Versenysport Bizottsága a jövőre vonatkozóan úgy döntött, hogy a Play and Stay versenyek még színvonalasabb szervezése érdekében egy kérdőív kitöltését kéri a versenyek bíráitól. A kérdőív megtalálható weboldal "rendezési feltételek" aloldalán! »
Elkészült a 2016. évi Play and stay szabadtéri versenynaptár, amely március 23-val indul. »
Játssz! Sportolj és nyerj! A szabadtéri Play and Stay teniszversenyeken április 23 és október 15. között minden részvevő versenyző MTSZ matricát kap. Sorsolás az év végi Play and Stay CSB-n! »
A Wilson a Magyar Tenisz Szövetséggel együttműködve idén is folytatja a tavaly elindított tehetségtámogató programját. »
Az idei fedettpályás szezon utolsó play and stay versenyét a PVTC rendezte. »
A Tennis Europe Hírlevelébe is bekerült a III. Európai Speciális Olimpia Tenisz Nap amelynek partnere volt a Magyar Tenisz Szövetség. »
Több mint 70 jelentkező volt a hétvégi Terrapark TC által szervezett Decathlon Kupán. »
»

Az Alba Bianca Tennis Club „Nálad a szerva, Nagyi!” című családi tenisznapja zajlott március 12-én a Videoton Oktatási Központban. Az esemény célja a tenisz népszerűsítése, valamint a mozgássérültek érdekében a testi, lelki és mentális integráció elősegítése volt. A mozogni vágyók többek között a játékos tenisz-feladatokat és a zumbát is kipróbálhatták. »
A nemrégiben alakult, de annál sikeresebben működő Pasarét Tenisz Klub szervezte a március 12-i Play and Stay Kupát, amin a négy napos ünnep ellenére is több mint 50 résztvevő volt. »
A magyar Tennis Classics-hoz hasonlóan szervezi a BNP Paribas a teniszsport nemzetközi ünnepét, a World Tennis Day-t vagyis a TENISZ VILÁGNAPJÁT! Az első rendezvény 2013 márciusában zajlott a világ leghíresebb Arénájában a Madison Square Gardenben, amely idén is otthont adott a különleges eseménynek. Idén nem kisebb sztárok mint S. Williams, C. Wozniacki, S. Wawrinka és G. Monfils lépett fel egy egy bemutató mérkőzésen.
»
Az MTSZ is támogatója volt annak a kezdeményezésnek, amely már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Speciális Olimpia Szövetség által. »